Rinse the crayfish necks. Prepare skewers, grill and charcoal.
Промойте раковые шейки. Приготовьте шампуры, мангал и уголь.
Prepare the base for lula kebab. Mix the crayfish necks, oil and spices thoroughly. Then pass through a meat grinder with a fine grid twice. Place the resulting minced meat in the refrigerator for 60 minutes.
Приготовьте основу для люля-кебаба. Раковые шейки, масло и специи тщательно перемешайте. Затем пропустите дважды через мясорубку с мелкой решеткой. Уберите получившийся фарш в холодильник на 60 минут.
Fry crayfish kebab. Remove the minced meat from the refrigerator, form it into sausages, and thread them onto skewers or skewers. Grill the crayfish kebab until done, about 5 minutes on each side.
Пожарьте кебаб из раков. Фарш достаньте из холодильника, сформируйте из него колбаски, нанизайте их на шампуры или шпажки. Обжаривайте раковый кебаб на мангале до готовности приблизительно по 5 минут с каждой стороны.
Serve Sevan crayfish kebab with a piece of lavash.
Подавайте кебаб из севанских раков с кусочком лаваша.