Peel and chop the onion. Squeeze the juice from the lemon. Peel the garlic and chop with a knife. Carefully chop the chili pepper.
Очистите и измельчите лук. Выдавите из лимона сок. Чеснок очистите от кожицы и измельчите ножом. Перец чили аккуратно нарежьте.
Pickle the onion. Combine onion and lemon juice in a container. Mix thoroughly and leave for 60 minutes.
Замаринуйте лук. Соедините в емкости лук и лимонный сок. Тщательно перемешайте и оставьте на 60 минут.
Prepare the sauce. Heat olive oil in a frying pan. Fry the garlic and chili pepper until golden brown, about 5-7 minutes. Then add tomato paste, salt, suneli hops to the pan. Simmer for 5 minutes, remembering to stir. Combine pickled onions and tomato-garlic paste and stir.
Приготовьте соус. Разогрейте на сковороде оливковое масло. Обжарьте на нем чеснок до золотистого цвета и перец чили, приблизительно 5-7 минут. Затем добавьте в сковороду томатную пасту, соль, хмели-сунели. Тушите 5 минут, не забывая помешивать. Соедините маринованный лук и томатно-чесночную пасту и перемешайте.
Before serving, transfer the lula kebab sauce into a small bowl.
Перед подачей переложите соус для люля-кебаба в небольшую пиалу.