Prepare the vegetable for pickling. Peel the onion and cut into thin half rings. Mix vinegar and water. Tip: The lighter the onion, the more pungent its taste.
Подготовьте овощ для маринования. Лук почистите от шелухи, нарежьте тонкими полукольцами. Смешайте уксус и воду. Совет: Чем светлее лук, тем более острым вкусом он обладает.
Pickle the onion. Sprinkle onions with salt and sugar. Gently rub the mixture with your hands. Fill with a solution of vinegar and water. Cover with a lid and place in the refrigerator for 10 minutes. Place the prepared onions for lula kebab in a colander and let the liquid drain.
Замаринуйте лук. Пересыпьте солью и сахаром репчатый лук. Аккуратно перетрите смесь руками. Залейте раствором уксуса и воды. Накройте крышкой, уберите в холодильник на 10 минут. Готовый лук для люля-кебаба откиньте на дуршлаг, дайте жидкости стечь.
Serve pickled onions for lula kebab, lightly sprinkling dried basil on top.
Подавайте маринованный лук для люля-кебаба, слегка посыпав сверху сушеным базиликом.