Peel the onion. Grind the meat together with onions in a meat grinder. You can twist it twice. Wash a large bunch of greens and chop with a knife. Prepare skewers and electric grill. Tip: Soak the skewers in cold water for 1 hour. This is necessary so that when baking they do not burn and the meat does not stick to them.
Почистите лук. Мясо перекрутите вместе с репчатым луком на мясорубке. Можно перекрутить дважды. Большой пучок зелени вымойте и порубите ножом. Приготовьте шпажки и электрогриль. Совет: Замочите шпажки в холодной воде на 1 час. Это нужно, чтобы при запекании они не горели и мясо к ним не приставало.
Prepare the minced meat. Mix the ground meat with onion, salt, ground black pepper, and herbs. Beat the minced meat thoroughly with your hands. During the beating process, the minced meat will become more viscous, making it easier to form into cutlets.
Приготовьте фарш. Смешайте перемолотое мясо с луком, солью, молотым черным перцем, зеленью. Фарш хорошенько отбейте руками. В процессе отбивания фарш станет более вязким, из него будет легче формировать котлеты.
Fry lula kebabs. Divide the minced meat into equal parts. Form elongated patties around a wooden skewer. Cool the lula kebabs in the freezer for 30-40 minutes. Heat the grill well before grilling. Fry the lula kebabs over medium heat without adding oil. First, fry until characteristic grill stripes appear, then cover with a lid and bring the lyulya to full readiness.
Зажарьте люля-кебабы. Фарш разделите на равные части. Сформируйте удлиненные котлеты вокруг деревянной шпажки. Люля-кебабы охладите в морозильной камере 30-40 минут. Перед обжариванием гриль хорошо раскалите. Обжарьте люля-кебабы на среднем огне без добавления масла. Сначала обжарьте до появления характерных грильных полос, затем накройте крышкой и доведите люля до полной готовности.
Serve grilled lula kebab with pita bread, fresh onions, tomato and garlic sauce, and adjika.
Подавайте люля-кебаб на гриле с лавашом, свежим луком, томатным, чесночным соусом, аджикой.