Soak the skewers in cold water for 1 hour. This is necessary so that when baking the skewers do not burn and the meat does not stick to them. Finely chop the turkey fillet, then chop it into a coarse mince using a heavy knife or cleaver. Peel and chop the onion. Soften the butter. Prepare a baking sheet. Turn the oven on 180 degrees. Tip: The amount of onion in the dish should be approximately 1/3 of the meat. There is no need to add more vegetables.
Замочите шпажки в холодной воде на 1 ч. Это нужно для того, чтобы при запекании шпажки не горели и мясо к ним не приставало. Индюшачье филе мелко нарежьте, затем порубите тяжелым ножом или тесаком в грубый фарш. Почистите и измельчите лук. Размягчите сливочное масло. Приготовьте противень. Включите духовку на 180 градусов. Совет: Количество лука в блюде должно составлять приблизительно 1/3 от мяса. Больше овоща класть не стоит.
Prepare the minced meat. Mix chopped turkey fillet with onion. Add eggs and oil. Add salt, pepper and stir until smooth. Place the minced meat in the refrigerator for 30 minutes.
Подготовьте фарш. Смешайте порубленное филе индейки с луком. Добавьте яйца и масло. Посолите, поперчите и перемешайте до однородности. Поставьте фарш в холодильник на 30 минут.
Form lula kebab and bake. Wetting your hands in hot water, cover the skewers with the resulting minced meat in the form of small elongated cutlets. Place the lula kebab skewers on a baking sheet and place in an oven preheated to 180 degrees. Bake until golden brown, 20 minutes, turning a couple of times.
Сформируйте люля-кебаб и запеките. Смачивая руки в горячей воде, облепите шпажки получившимся фаршем в виде небольших удлиненных котлеток. Выложите шпажки с люля-кебабом на противень и поставьте в разогретую до 180 градусов духовку. Запекайте до золотистого цвета 20 минут, пару раз перевернув.
Serve the turkey kebab with chopped onion rings and a drizzle of vinegar and olive oil.
Подавайте люля-кебаб из индейки с нарезанными кольцами лука, сбрызнутыми уксусом и оливковым маслом.