Wash the vegetables, cut off the top and bottom parts of the bell pepper, remove seeds and membranes. Cut off the top and bottom parts of the eggplants and remove the pulp. Rinse the meat and remove excess fat, pass the meat through a meat grinder. Wash and chop the onion, garlic and herbs. Preheat the oven to 200 degrees. Place the skewers in hot water for 20-30 minutes. That way they won't burn in the oven.
Овощи промойте, у болгарского перца отрежьте верхнюю и нижнюю части, освободите от семян и перегородок. От баклажанов отрежьте верхнюю и нижнюю части и очистите от мякоти. Мясо промойте и удалите лишний жир, пропустите мясо через мясорубку. Лук, чеснок и зелень помойте и измельчите. Разогрейте духовку до 200 градусов. Шпажки поместите в горячую воду на 20-30 минут. Тогда они не подгорят в духовке.
Prepare the minced meat. Add green onions to the meat, salt and add pepper, coriander and garlic. Add herbs (parsley, basil, dill and cilantro). Mix the mixture thoroughly. The resulting minced meat must be beaten several times. To do this, pinch off the minced meat and throw it into a bowl. Then stir and repeat until its consistency becomes more sticky. Place in the refrigerator to cool for 2 hours until the minced meat is well set.
Приготовьте фарш. Добавьте к мясу зеленый лук, посолите и добавьте перец, кориандр и чеснок. Всыпьте зелень (петрушку, базилик, укроп и кинзу). Массу тщательно перемешайте. Получившийся фарш нужно несколько раз отбить. Для этого отщипывайте фарш и сбрасывайте в миску. Затем перемешивайте и повторяйте, пока его консистенция не станет более липкой. Поставьте на 2 часа в холодильник охлаждаться, чтобы фарш хорошо застыл.
Start forming the lula kebab. Take about 150 g of minced meat and stuff the eggplants and peppers, forming an oblong cutlet inside. Then thread lula kebab with vegetables onto skewers in any convenient way (lengthwise or crosswise), and place on a baking sheet.
Приступите к формированию люля-кебаб. Возьмите примерно 150 г фарша и нафаршируйте баклажаны и перцы, сформировав внутри продолговатую котлету. Затем нанижите на шпажки люля-кебаб с овощами любым удобным способом (вдоль или поперек), разложите на противне.
Bake lamb kebab in the oven. Place a baking sheet in a preheated oven and bake at 220 degrees for 15 minutes. Flip the skewers and continue baking for another 20 minutes.
Запеките люля-кебаб из баранины в духовке. В разогретую духовку поместите противень и запекайте при 220 градусах 15 минут. Переверните шпажки и продолжайте запекать еще 20 минут.
Serve lamb lula kebab hot along with sweet onions, fresh tomatoes and herbs.
Подайте люля-кебаб из баранины горячим вместе со сладким репчатым луком, свежими помидорами и зеленью.