Wash all vegetables. Rinse the lettuce leaves and dry them with a paper towel. Boil the egg until the yolk is semi-hard, about 6-7 minutes.
Вымойте все овощи. Листья салата ополосните и просушите с помощью бумажного полотенца. Отварите яйцо так, чтобы желток был полутвердый, примерно 6-7 минут.
Remove the core and stem from the bell pepper. Cut it into strips.
Удалите из болгарского перца сердцевину и плодоножку. Нарежьте его соломкой.
Cut the cucumber into strips
Огурец нарежьте соломкой
Tear the lettuce leaves with your hands or chop them coarsely.
Листья салата порвите руками либо крупно порежьте.
Remove skin, bones and cartilage from the leg. Cut the meat into strips.
Удалите из окорочка кожу, кости и хрящи. Мясо порежьте соломкой.
In a deep salad bowl, combine bell peppers and lettuce leaves.
В глубоком салатнике смешайте болгарский перец и листья салата.
Add chicken and cucumber.
Добавьте курицу и огурец.
Season the ingredients with mayonnaise and mix.
Заправьте ингредиенты майонезом и перемешайте.
Place the salad on a flat plate.
Выложите салат на плоскую тарелку.
Place cherry tomatoes and egg on top. Ready. Bon appetit.
Сверху выложите помидоры черри и яйцо. Готово. Приятного аппетита.