Prepare the fish. If it was stored in the freezer, take it out in advance and defrost it. Wash and dry the arugula.
Подготовьте рыбу. Если она хранилась в морозилке, достаньте ее заранее и разморозьте. Помойте и высушите рукколу.
Prepare the fish. Cut the tuna fillet into thin slices.
Подготовьте рыбу. Нарежьте филе тунца на тонкие ломтики.
Marinate the fish. Place the finished slices on a plate. Season with salt and pepper. Drizzle the dish with olive oil and lemon juice. Let the fish cool and absorb the marinade in the refrigerator for 15 minutes. Before serving, garnish with arugula.
Замаринуйте рыбу. Готовые ломтики выложите на тарелку. Посолите и поперчите. Полейте блюдо оливковым маслом и лимонным соком. Дайте рыбе охладиться и впитать в себя маринад в холодильнике 15 минут. Перед подачей украсьте рукколой.
Capers, lemon or orange zest, grated Parmesan cheese - these ingredients will brighten the taste of tuna carpaccio.
Каперсы, цедра лимона или апельсина, тертый сыр пармезан – эти ингредиенты сделают вкус карпаччо из тунца ярче.