If you use frozen shrimp, they must be removed from the freezer in advance and completely thawed. Wash the greens.
Если используете замороженные креветки, их необходимо заранее достать из морозилки и полностью разморозить. Вымойте зелень.
Prepare the shrimp. Peel the shrimp from the shell and remove the gut. Place the shrimp on the plate in which you will serve the dish.
Подготовьте креветки. Очистите креветки от панциря и удалите кишку. Поместите креветки на тарелку, в которой будете подавать блюдо.
Pour the dressing over the shrimp. Finely chop the capers. Mix olive oil, lemon or lime juice with capers and pesto. Season with salt and pepper. Stir thoroughly to combine the butter and juice. Immediately after mixing, pour the resulting dressing over the shrimp.
Залейте креветки заправкой. Мелко нарежьте каперсы. Смешайте оливковое масло, сок лимона или лайма с каперсами и песто. Приправьте солью и перцем. Тщательно перемешайте, чтобы масло и сок объединились. Сразу после перемешивания залейте креветки получившейся заправкой.
Garnish the dish with slices of fresh strawberries and serve shrimp carpaccio with white wine.
Украсьте блюдо слайсами из свежей клубники и подайте карпаччо из креветок с белым вином.