Wash the tomatoes. Wash and peel the onion.
Помойте помидоры. Помойте и очистите от шелухи лук.
Prepare the tomatoes. Slice the tomatoes as thinly as possible. Carefully place them on a plate, sprinkle with salt and leave for 10 minutes. Then drain off the excess water.
Подготовьте помидоры. Нарежьте помидоры максимально тонкими пластинками. Осторожно выложите их на тарелку, присыпьте солью и оставьте на 10 минут. После слейте лишнюю воду.
Season the tomatoes with oil. Cut the onion into thin rings and place on the tomatoes. Sprinkle the dish with oil, pepper and garnish with herbs.
Заправьте помидоры маслом. Нарежьте лук тонкими кольцами и выложите на помидоры. Сбрызните блюдо маслом, поперчите и украсьте зеленью.
You can add more flavor to the dish by adding mozzarella cheese or a green basil-garlic sauce.
Можно сделать блюдо более ярким на вкус, добавив к нему сыр моцарелла или зеленый соус из базилика и чеснока.