Wash the beets. Without peeling, cook until done. This will take approximately 60 minutes. Peel the boiled beets and let cool. Advice. The beets will remain rich in color if they are wrapped in foil and baked in the oven at 180 degrees.
Помойте свеклу. Не очищая от кожуры, поставьте вариться до готовности. Это займет примерно 60 минут. Очистите вареную свеклу от кожуры и дайте остыть. Совет. Свекла останется насыщенного цвета, если ее завернуть в фольгу и запечь в духовке при 180 градусах.
Prepare the dressing. Mix olive oil, orange juice, wine vinegar and mustard in a bowl. Add salt and pepper to your taste.
Приготовьте заправку. Смешайте в миске оливковое масло, апельсиновый сок, винный уксус и горчицу. Соль и перец добавьте на свой вкус.
Place the beets on a plate. Slice the cooled beets into thin slices. Distribute the slices evenly over the plate in which you are going to serve the carpaccio. Drizzle the beets with the dressing. Make a mesh of balsamic dressing.
Выложите свеклу на блюдо. Нарежьте остывшую свеклу на тонкие пластины. Распределите слайсы равномерно по тарелке, в которой собираетесь подавать карпаччо. Полейте свеклу заправкой. Сделайте сеточку из бальзамического соуса.
The taste will be brighter if you add Parmesan cheese or other aromatic cheese to beet carpaccio.
Вкус будет ярче, если добавить к карпаччо из свеклы сыр пармезан или другой ароматный сыр.