Wash the meat. If the veal was stored in the freezer, remove it in advance. Wash the basil, dry it and separate it into leaves. Crumble or grate the mozzarella.
Помойте мясо. Если телятина хранилась в морозилке, достаньте его заранее. Помойте базилик, просушите его и разделите на листики. Моцареллу покрошите или натрите на терке.
Prepare the meat. Slice the meat into very thin slices. If the pieces do not turn out very thin, then lightly beat them with a kitchen hammer. Place the meat on a plate and sprinkle with salt and pepper to taste.
Подготовьте мясо. Нарежьте мясо очень тонкими пластинками. Если кусочки не получились очень тонкими, то слегка отбейте их кухонным молотком. Мясо разложите на тарелке и присыпьте солью и перцем по вкусу.
Make rolls. Mix basil leaves, olive oil, balsamic and soy sauce. Spoon a tablespoon of dressing onto each piece of meat and crumble the mozzarella cheese. Roll the meat tightly into rolls.
Сделайте рулетики. Смешайте листья базилика, оливковое масло, бальзамический и соевый соус. На каждый кусок мяса выложите столовую ложку заправки и покрошите сыр моцарелла. Плотно сверните мясо в рулетики.
You can diversify the dish with any type of greens. Arugula goes well with veal carpaccio.
Вы можете разнообразить блюдо любым видом зелени. К карпаччо из телятины хорошо подходит руккола.