Rinse the chicken fillet, remove skin if any. Cut each chicken breast into 5-6 pieces. Peel the garlic and chop finely.
Промойте куриное филе, очистите от кожи, если она есть. Каждую куриную грудку нарежьте на 5-6 частей. Почистите чеснок и мелко нарежьте.
Marinate the chicken. Mix salt, chopped garlic and seasonings in a bowl. Roll the fillet pieces well in a mixture of salt, garlic and spices. Place the fillets in a separate deep bowl and press the pieces tightly together. Pour soy sauce over the chicken. Place a plate on top of the meat and place a weight on the plate, such as a heavy water bottle. Leave the chicken in the refrigerator for at least 4 hours.
Замаринуйте курицу. Смешайте в миске соль, нарезанный чеснок и приправы. Кусочки филе хорошо обваляйте в смеси соли, чеснока и специй. Выложите филе в отдельную глубокую миску и прижмите кусочки плотно друг к другу. Залейте курицу соевым соусом. Положите на мясо тарелку, а на тарелку поставьте груз, например, тяжелую бутылку с водой. Оставьте курицу в холодильнике минимум на 4 часа.
Dry the chicken. Once the time is up, remove the chicken from the container and rinse with water. Dry each piece thoroughly with paper towels. Chicken fillet should be dry.
Просушите курицу. По истечении времени достаньте курицу из емкости и промойте водой. Тщательно просушите каждый кусочек бумажными полотенцами. Куриное филе должно быть сухим.
Garnish the dish with arugula and serve homemade carpaccio as an appetizer.
Украсьте блюдо рукколой и подайте домашнее карпаччо в качестве закуски.