Prepare ingredients for salmon carpaccio. Cut the Parmesan into thin slices. Rinse the arugula and tomatoes well and dry. Cut the tomatoes into halves and tear the arugula with your hands. Squeeze the juice from half a lemon. Prepare one slice of lemon for serving. Tip: Poorly cut fish may contain bones, white films, and dried edges. Remove the seeds with tweezers and cut off the rest.
Подготовьте продукты для карпаччо из лосося. Пармезан нарежьте тонкими пластинами. Рукколу и помидоры хорошо промойте и обсушите. Помидоры разрежьте на половинки, рукколу нарвите руками. Выжмите из половины лимона сок. Одну дольку лимона приготовьте для подачи. Совет: В плохо разделанной рыбе могут попадаться косточки, белые пленки, подсохшие края. Косточки удалите пинцетом, а остальное срежьте.
Prepare the fish. Cut the salmon fillet into thin slices until almost translucent.
Подготовьте рыбу. Филе лосося нарежьте тонкими ломтиками, чтобы они были почти прозрачными.
Prepare the dressing. Mix olive oil, balsamic vinegar, juice of half a lemon, black pepper and salt.
Приготовьте заправку. Смешайте оливковое масло, бальзамический уксус, сок половины лимона, черный перец и соль.
Finish with the salmon carpaccio. Place fish slices in a single layer on a flat plate. Drizzle generously with prepared dressing.
Завершите приготовление карпаччо из лосося. На плоское блюдо выложите ломтики рыбы в один слой. Обильно полейте приготовленной заправкой.
Before serving, add a little pepper and Parmesan. Place a handful of arugula leaves in the center, add cherry tomatoes and a slice of lemon.
Перед подачей немного поперчите, добавьте пармезан. В центр выложите горсть листьев рукколы, добавьте помидоры черри и дольку лимона.