Boil the eggs in advance. This will help reduce your wait time and eliminate the risk of getting burned when cutting the eggs.
Отварите яйца заранее. Это поможет сократить время ожидания и исключит риск обжечься, когда будете резать яйца.
Cut the ham and cucumbers into thin strips. Grate the cheese and eggs on a coarse grater.
Ветчину и огурцы нарежьте тонкой соломкой. Сыр и яйца потрите на крупной терке.
Mix ham, cucumbers, eggs and cheese in a deep bowl. Make a mayonnaise mesh on top.
Перемешайте в глубокой миске ветчину, огурцы, яйца и сыр. Сверху сделайте майонезную сеточку.
From the remaining slices of ham, roll a small “rose” and place it in the hole that was formed before covering with mayonnaise. Place the slices left over from the eggs on the sides in the form of petals. Garnish the salad with parsley. The salad looks impressive in a transparent salad bowl.
Из оставшихся слайсов ветчины сверните небольшую "розу" и поставьте ее в ямку, которую сформировали перед тем, как покрыть майонезом. По бокам в виде лепестков разложите слайсы, оставшиеся от яиц. Украсьте салат петрушкой. Салат смотрится эффектно в прозрачном салатнике.