Prepare ingredients for carpaccio. Rinse and dry the turkey fillet on paper towels and cut into large pieces. Tip: The meat is cut exclusively across the grain to make the carpaccio soft.
Подготовьте продукты для карпаччо. Промойте и обсушите на бумажных полотенцах филе индейки, нарежьте на крупные куски. Совет: Мясо нарезают исключительно поперек волокон, чтобы карпаччо получилось мягкими.
Cook the meat. In a bowl, combine salt, paprika, suneli hops and ground black pepper. Stir thoroughly. Roll the turkey pieces in spices on all sides. Place in a container, press down with a weight and refrigerate for 5 hours. After this time, dry the product again with a paper towel. After this, hang the meat in a ventilated area for 2-3 days.
Приготовьте мясо. В миске соедините соль, паприку, хмели-сунели и черный молотый перец. Тщательно размешайте. Куски индейки обваляйте со всех сторон в специях. Переложите в контейнер, придавите грузом и уберите в холодильник на 5 часов. По истечении этого времени продукт еще раз обсушите бумажным полотенцем. После этого подвесьте мясо в проветриваемом помещении на 2-3 дня.
Cut the finished turkey carpaccio into thin slices and serve with
Готовое карпаччо из индейки нарежьте на тонкие ломтики и подайте к столу с