Добавляйте треки, книги, тексты, слова в избранное! Для этого пройдите простую регистрацию.
Английский может быть забавным и веселым – переходите на наш телеграмм канал!

Recipes / Chicken carpaccio salad Салат с карпаччо из курицы

Салат с карпаччо из курицы Chicken carpaccio salad

The Italian delicacy carpaccio is an exquisite but simple dish that is prepared from raw, but always fresh meat. Salad with chicken carpaccio is a delicious and light appetizer for the holiday table. Italians traditionally combine carpaccio with cherry tomatoes and arugula. But this is not important. You can add any other vegetables to the appetizer. To prepare it, it is better to buy ready-made dried, raw smoked chicken carpaccio.


Итальянский деликатес карпаччо — утонченное и одновременно простое блюдо, которое готовят из сырого, но обязательно свежего мяса. Салат с карпаччо из куриного филе — вкусная и лёгкая закуска к праздничному столу. Итальянцы традиционно сочетают карпаччо с помидорами черри и рукколой, но это не обязательно. В закуску можно добавлять и любые другие овощи. Для приготовления лучше выбрать готовое сушёное, сырокопчёное карпаччо из курицы.


Steps / Шаги:

  1. Prepare the ingredients for the carpaccio salad. Boil the quail eggs, cool and peel them. Cut the chicken carpaccio into thin slices. Wash the tomatoes and lettuce. Cut the eggs and tomatoes in half. Tear the salad with your hands. Tip: Quail eggs can be replaced with chicken eggs.
    Подготовьте продукты для салата с карпаччо. Отварите перепелиные яйца, остудите и почистите их. Нарежьте карпаччо из курицы тонкими ломтиками. Помойте помидоры и листья салата. Яйца и помидоры разрежьте пополам. Салат нарвите руками. Совет: Перепелиные яйца можно заменить на куриные.
  2. Make a chicken carpaccio salad. Mix carpaccio with tomatoes. Combine the oil with lemon juice, pepper and salt. Place lettuce leaves on a plate, then carpaccio with tomatoes and quail eggs. Drizzle a mixture of oil, lemon, salt and spices on top.
    Приготовьте салат из куриного карпаччо. Смешайте карпаччо с помидорами. Соедините масло с соком лимона, перцем и солью. На тарелку выложите листья салата, затем карпаччо с помидорами и перепелиные яйца. Полейте сверху смесью масла, лимона, соли и специй.
  3. Serve the salad, garnishing the dish with arugula.
    Подавайте салат, украсив блюдо рукколой.
Резепт с сайта foods3.ru
Recipe from foods3.su

eng3info@gmail.com Наш телеграм канал 🤖 Бот учит английскому