Prepare ingredients for carpaccio. Remove films from beef tenderloin. Wash the arugula, remove hard stems and dry. Grate ½ part of the Parmesan on a medium grater, cut the other half into slices using a vegetable peeler or a special cheese knife. Tip: In order to choose a good quality beef tenderloin, you should pay attention to the uniform color over the entire surface, the absence of mucus, and the elastic structure of the meat.
Подготовьте продукты для карпаччо. Говяжью вырезку очистите от пленок. Рукколу промойте, удалите твердые стебельки и обсушите. ½ часть Пармезана натрите на средней терке, вторую половину нарежьте слайсами с помощью овощечистки или специального ножа для сыра. Совет: Для того, чтобы выбрать говяжью вырезку хорошего качества, стоит обратить внимание на равномерный цвет по всей поверхности, отсутствие слизи, упругую структуру мяса.
Prepare the meat. Season the tenderloin with salt, Italian herbs and olive oil. Wrap tightly in cling film and place in the freezer to freeze completely for 3-4 hours. 30 minutes before serving, remove the beef carpaccio from the freezer and cut into thin slices.
Подготовьте мясо. Натрите вырезку солью, итальянскими травами и оливковым маслом. Плотно заверните в пищевую пленку и отправьте в морозилку для полного промерзания на 3-4 часа. За 30 минут до подачи достаньте карпаччо из говядины из морозилки, нарежьте тонкими ломтиками.
Before serving, sprinkle a plate with balsamic vinegar and lemon juice and place the pieces of meat on it. Place arugula around the carpaccio and sprinkle with grated Parmesan. Place parmesan slices on the sides. Serve with red wine.
Перед подачей сбрызните тарелку бальзамическим уксусом и лимонным соком, выложите на нее кусочки мяса. Вокруг карпаччо выложите рукколу, посыпьте тертым пармезаном. По бокам разложите пармезановые слайсы. Подавайте к столу с красным вином.