Prepare two containers with a thick bottom.
Подготовьте две емкости с толстым дном.
Make the base. Combine the prepared applesauce and sugar in a thick-bottomed saucepan. Place the container on the fire and bring to a boil, and then simmer for 2-5 minutes until the mixture darkens. Place the prepared base into a mixer bowl. Add instant coffee (not brewed!) and stir thoroughly until smooth. Cool the puree, then add the protein to it and beat with a mixer for 5-7 minutes.
Сделайте основу. Соедините в кастрюле с толстым дном готовое яблочное пюре и сахар. Поставьте емкость на огонь и доведите до кипения, а затем уваривайте в течение 2-5 минут до потемнения смеси. Переложите готовую основу в чашу миксера. Добавьте растворимый кофе (не заваренный!) и тщательно перемешайте до однородности. Охладите пюре, а затем добавьте к нему белок и взбейте миксером 5-7 минут.
Boil the syrup. Combine water, agar-agar and sugar in a saucepan. Bring the syrup to a boil over medium heat. After boiling, stir the mixture constantly to prevent it from burning. Cook for another 6 minutes.
Сварите сироп. В сотейнике соедините воду, агар-агар и сахар. Доведите сироп до кипения на среднем огне. После закипания постоянно помешивайте массу, чтобы она не пригорела. Варите еще 6 минут.
Prepare marshmallows. Pour hot syrup into the marshmallow mass, continuing to beat it at maximum speed. Beat for another 5 minutes. Then transfer the mixture into a pastry bag and place the marshmallows on baking paper. Leave for 12 hours.
Приготовьте зефир. В зефирную массу, продолжая ее взбивать на максимальной скорости, влейте тонкой струйкой горячий сироп. Взбивайте еще 5 минут. Затем переложите массу в кондитерский мешок и отсадите зефиринки на бумагу для выпечки. Оставьте на 12 часов.
Before eating, combine the marshmallow halves and sprinkle them with powdered sugar.
Перед употреблением соедините половинки зефиринок и посыпьте их сахарной пудрой.