Prepare a thick-bottomed pan and a mixer for whipping. Chill the whites in the refrigerator. Dilute gelatin according to instructions.
Подготовьте кастрюлю с толстым дном и миксер для взбивания. Охладите белки в холодильнике. Желатин разведите в соответствии с инструкцией.
Prepare marshmallows. Combine raspberry syrup and sugar in a heavy-bottomed saucepan. Place the mixture on low heat. Stirring constantly until it thickens. Beat the chilled whites until stiff peaks form. Combine the sugar-syrup mixture with whipped cream and gelatin. Mix thoroughly. Transfer the marshmallow mixture into molds and sprinkle with powdered sugar. Place in the refrigerator for 3 hours.
Приготовьте зефир. Соедините малиновый сироп и сахар в кастрюле с толстым дном. Поставьте смесь на минимальный огонь. Постоянно помешивая, дождитесь загустения. Взбейте охлажденные белки до устойчивых пиков. Соедините сахарно-сиропную смесь со взбитыми сливками и желатином. Тщательно перемешайте. Переложите зефирную массу в формочки и посыпьте сахарной пудрой. Уберите в холодильник на 3 часа.
Before serving, cut the marshmallows with cream into portions.
Перед подачей разрежьте зефир со сливками на порционные куски.