Wash the apples, cut in half, remove the core. Prepare a mixer and a pastry bag. Separate the yolks from the whites. Turn on the oven to 150 degrees.
Вымойте яблоки, разрежьте пополам, удалите сердцевину. Приготовьте миксер, кондитерский мешок. Отделите желтки от белков. Включите духовку на 150 градусов.
Prepare applesauce. Bake the cut apples in the oven for 20-30 minutes. Peel the finished apples, add egg whites and berry puree. Beat until smooth, it should double in size.
Приготовьте яблочное пюре. Запеките разрезанные яблоки в духовке в течение 20-30 минут. Готовые яблоки очистите от кожуры, добавьте яичный белок, ягодное пюре. Взбейте до однородной массы, она должна увеличиться вдвое.
Prepare agar-agar. Pour water into a saucepan, add agar-agar and sugar. When heated, the mass will become jelly-like. Wait until it boils, stirring constantly. Then slowly add the mixture to the whipped puree. Beat until smooth.
Приготовьте агар-агар. Налейте в кастрюлю воду, добавьте агар-агар и сахар. При нагревании масса будет становиться желеобразной. Дождитесь закипания, постоянно помешивая. Затем медленно добавьте массу к взбитому пюре. Взбейте до однородности.
Fill the tubes with marshmallows. Transfer the resulting cream into a pastry bag and fill the horns with it.
Заполните зефиром трубочки. Переложите получившийся крем в кондитерский мешок, заполните им рожки.
If there is more cream than cones, place the marshmallows on parchment and let them dry for 4-6 hours.
Если крема оказалось больше, чем рожков, выложите зефирки на пергамент и дайте им подсохнуть 4–6 часов.