Prepare the necessary products. Prepare the mixer.
Подготовьте необходимые продукты. Приготовьте миксер.
Prepare the cream base. Add the egg white, syrup, and salt to the mixer bowl and beat on high speed for about 5 minutes until the mixture thickens and doubles in volume.
Приготовьте кремовую основу. Добавьте в чашу миксера яичный белок, сироп, соль, взбивайте на высокой скорости примерно 5 минут, пока смесь не загустеет и не увеличится в объеме вдвое.
Add the remaining ingredients and finish cooking. Reduce mixer speed to low, add sugar, vanilla, beat until smooth. Transfer the cream into a container and place it in the refrigerator. The shelf life of the dessert is up to 2 weeks.
Добавьте оставшиеся продукты и завершите приготовление. Уменьшите скорость миксера до минимума, добавьте сахар, ванилин, взбивайте до однородности. Переложите крем в контейнер, поставьте в холодильник. Срок хранения десерта — до 2 недель.
Marshmallow cream can be used as a decoration for cakes, pies and desserts, and can also be eaten separately with berries and fruits.
Крем из зефира можно использовать в качестве украшения тортов, пирогов и десертов, а также есть отдельно с ягодами и фруктами.