Heat the water. Add gelatin to 150 ml of water and leave to swell. Prepare a mixer and small molds.
Нагрейте воду. В 150 мл воды добавьте желатин, оставьте набухать. Приготовьте миксер и небольшие формочки.
Prepare the syrup. Add sugar to 350 ml of warm water and stir. Heat water and sugar on the stove until a syrup forms. Pour the swollen gelatin into the syrup and stir.
Приготовьте сироп. В 350 мл теплой воды всыпьте сахар и размешайте. Нагрейте воду с сахаром на плите до образования сиропа. Влейте в сироп набухший желатин и размешайте.
Whisk the marshmallows. Remove the resulting liquid from the heat and immediately stir with a mixer for 7 minutes. Add citric acid, beat for another 5 minutes. While beating, add vanilla and baking soda, beat for another 2-3 minutes.
Взбейте зефир. Образовавшуюся жидкость снимите с огня и сразу же перемешайте миксером в течение 7 минут. Добавьте лимонную кислоту, взбивайте еще 5 минут. Во время взбивания добавьте ваниль и соду, взбивайте еще 2-3 минуты.
Form marshmallows and let them harden. Place the thick mixture in small molds or on parchment using a pastry bag and leave for a day.
Сформируйте зефир и отправьте застывать. Густую массу выложите в небольшие формочки или на пергамент с помощью контитерского мешка и оставьте на сутки.
Sprinkle chopped fresh mint over the finished marshmallows to add color and flavor.
Посыпьте готовый зефир нарезанной свежей мятой, чтобы добавить блюду цвет и аромат.