Wash all vegetables in advance and let them drain. Excess moisture should not get into the salad, as this can spoil the taste.
Помойте все овощи заранее и дайте им стечь. Лишняя влага не должна попасть в салат, так как это может испортить вкусовые качества.
Prepare the vegetables for the salad and mix them. To do this, remove the seeds from the bell pepper and cut it into large cubes. Cut the tomatoes in half. Finely chop the green onions. Mix peppers, tomatoes, onions and add corn to them.
Подготовьте овощи для салата и смешайте их. Для этого очистите болгарский перец от семян и нарежьте его крупными кубиками. Разрежьте помидоры пополам. Порубите мелко зелёный лук. Смешайте перец, помидоры, лук и добавьте к ним кукурузу.
Prepare the dressing. To do this, mix sour cream, mayonnaise, finely chopped basil leaves, chopped garlic, finely grated Parmesan, salt to taste, pepper to taste.
Приготовьте заправку. Для этого смешайте сметану, майонез, мелко нарезанные листья базилика, измельчённый чеснок, натертый на мелкой терке пармезан, соль по вкусу, перец по вкусу.
Season the salad and refrigerate for 2 hours until thoroughly soaked.
Заправьте салат и уберите в холодильник на 2 часа, чтобы он хорошенько пропитался.
Place the salad using a mold, or simply in a salad bowl. Top with a sprig of basil. This will make the salad look like it was prepared in a restaurant.
Выложите салат, используя форму, или просто в салатник. Сверху украсьте веточкой базилика. Так салат будет выглядеть, как будто его готовили в ресторане.