Rinse the eggs and pat them dry with a paper towel. Separate the yolks from the whites. Sift the flour through a sieve. Measure out dry ingredients.
Промойте яйца и промокните их бумажным полотенцем. Отделите желтки от белков. Просейте муку через сито. Отмерьте сыпучие ингредиенты.
Prepare a sponge cake. Take half the biscuit sugar and grind it with the yolks. Beat the second part of the sugar with the egg whites until fluffy. Place a third of the beaten whites and sifted flour into a bowl with the yolks, mix gently and add the remaining whites. Stir again. Grease a baking pan with vegetable oil and sprinkle with flour or line with parchment. Preheat the oven to 180 degrees, pour the biscuit dough into the mold, bake for 50 minutes. Check readiness with a wooden skewer. If the dough does not stick when pierced, then the sponge cake is ready. Cut the cooled sponge cake horizontally into 4 equal layers.
Приготовьте бисквит. Возьмите половину сахара для бисквита и разотрите с желтками. Вторую часть сахара взбейте с белками до пышной пены. В миску с желтками выложите треть взбитых белков, просеянную муку, аккуратно перемешайте и добавьте оставшиеся белки. Снова перемешайте. Смажьте форму для выпечки растительным маслом и присыпьте мукой или застелите пергаментом. Разогрейте духовку до 180 градусов, выложите тесто для бисквита в форму, выпекайте 50 минут. Готовность проверьте деревянной шпажкой. Если при протыкании тесто не прилипло, значит бисквит готов. Остывший бисквит разрежьте горизонтально на 4 одинаковых коржа.
Prepare sugar syrup. Combine water and sugar, bring to a boil, boil for 5 minutes. Remove from heat. Let cool.
Приготовьте сахарный сироп. Воду и сахар соедините, доведите до кипения, проварите 5 минут. Уберите с огня. Дайте остыть.
Prepare the cream. Beat condensed milk with sour cream with a mixer on medium power for 10 minutes. Divide the marshmallows into halves.
Приготовьте крем. Взбейте сгущенку со сметаной миксером на средней мощности 10 минут. Зефир разделите на половинки.
Assemble the cake. Take a flat plate and place the first cake layer on it. Soak it in syrup, coat it with cream, and lay out a layer of marshmallows. Lay out the remaining three cake layers in this manner. Grease the top layer and sides of the cake with cream. Decorate the cake as you wish.
Соберите торт. Возьмите плоское блюдо и положите на него первый корж. Пропитайте его сиропом, смажьте кремом, выложите слой зефирок. Таким способом выложите оставшиеся три коржа. Верхний слой и боковые части торта смажьте кремом. Украсьте торт по своему усмотрению.
Decorate the top of the cake with chocolate chips and your favorite berries.
Верхушку торта украсьте шоколадной крошкой и любимыми ягодами.