Wash the apples, cut in half, remove the core. Separate the white from the yolk.
Помойте яблоки, разрежьте пополам, удалите сердцевину. Отделите белок от желтка.
Prepare applesauce. Bake apple halves with skin in the microwave for 10 minutes until soft. Scoop out the pulp with a spoon and place it in a blender bowl. Make apple puree. Add 100 g fructose and vanillin. Stir and let sit for 1 hour.
Приготовьте яблочное пюре. Половинки яблок с кожицей запеките в микроволновке 10 минут до мягкого состояния. Достаньте мякоть ложкой и переложите ее в чашу блендера. Сделайте из яблок пюре. Добавьте 100 г фруктозы и ванилин. Перемешайте, дайте настояться 1 час.
Soak the agar-agar in cold water. Put on fire, add 200 g of fructose, stir, bring to a boil. Cook the syrup for 5 minutes over moderate heat. Turn off the heat and let cool slightly.
Замочите агар-агар холодной водой. Поставьте на огонь, добавьте 200 г фруктозы, размешайте, доведите до кипения. Сироп варите 5 минут на умеренном огне. Выключите огонь, дайте немного остыть.
Prepare the marshmallow mixture. Add the egg white to the cooled applesauce and beat with a mixer at medium speed. Slowly add syrup to the mixture, continue beating for 10-15 minutes until fluffy and stable foam.
Приготовьте зефирную массу. В остывшее яблочное пюре добавьте белок от яйца, взбейте миксером на средней скорости. Медленно долейте в смесь сироп, продолжайте взбивать 10-15 минут до пышной устойчивой пены.
Form marshmallow halves. Transfer the mixture into a pastry bag. Place baking paper on a tray. Place marshmallows in portions and let them dry on the table for 12 hours. Assemble the marshmallows from the two halves. They stick together well.
Сформируйте половинки зефира. Переложите массу в кондитерский мешок. На поднос постелите бумагу для запекания. Отсадите порционно зефир, дайте ему просохнуть на столе 12 часов. Соберите зефир из двух половинок. Они хорошо склеиваются между собой.
Serve marshmallows with fructose with a cup of aromatic coffee with milk.
К чашечке ароматного кофе с молоком подавайте зефир с фруктозой.