Boil or fry the shrimp before cooking.
Отварите или обжарьте креветки перед началом готовки.
Prepare the dressing. To do this, take fresh herbs (cilantro, parsley, green onions) and chop as finely as possible. Squeeze the garlic. Mix together the herbs, garlic, olive oil, lemon juice, salt and pepper.
Приготовьте заправку. Для этого возьмите свежую зелень (кинзу, петрушку, зеленого лука) и измельчите, как можно мельче. Выдавите чеснок. Смешайте вместе зелень, чеснок, оливковое масло, лимонный сок, соль и перец.
Cut the avocado into cubes or thin slices. Cut the cherry tomatoes in half. Combine lettuce, avocado and cherry tomatoes in a bowl. Dress the salad.
Нарежьте авокадо кубиками или тонкими слайсами. Порежьте помидоры черри пополам. Смешайте в миске салатные листья, авокадо и помидоры черри. Заправьте салат.
Place the salad in portions on plates and randomly place the shrimp on top.
Выложите салат порционно на тарелки и хаотично положите креветки сверху.
Garnish the resulting portions with grated cheese, herbs or pine nuts.
Украсьте получившиеся порции тертым сыром, зеленью или кедровыми орешками.