Remove the butter from the refrigerator and let it sit until it comes to room temperature. You should not melt it, as this will deteriorate the structure of the dough. Heat milk or water slightly above room temperature (30-35 degrees) to activate the yeast. Prepare a baking tray and baking paper. Preheat the oven to 180 degrees.
Достаньте масло из холодильника и оставьте его полежать, чтобы оно стало комнатной температуры. Растапливать не стоит, от этого ухудшится структура теста. Молоко или воду подогрейте чуть выше комнатной температуры (30-35 градусов), чтобы активизировать дрожжи. Приготовьте противень и пекарскую бумагу. Духовку разогрейте до 180 градусов.
Prepare the dough for the dough. Dissolve raw yeast in warm milk. Pour sugar into a bowl with yeast and sift in flour, stir until smooth. Place the dough in a warm place for 15 minutes. Foam should rise, which means the yeast is working.
Подготовьте опару для теста. В теплом молоке разведите сырые дрожжи. Насыпьте в миску с дрожжами сахар и просейте муку, перемешайте до однородности. Опару поставьте в теплое место на 15 минут. Должна подняться пена – значит дрожжи работают.
Start preparing the dough. Pour sugar into the dough and break a raw egg, mix well. Pour in vegetable oil and add salt. Gradually add flour to the mixture. Then knead the dough thoroughly but gently with your hands. It should become elastic. After this, it should be left warm for 1 hour. You can put it in a pan, cover with a towel and put it in a warm, turned off oven. It should double in volume.
Приступите к приготовлению теста. Насыпьте сахар в тесто и разбейте сырое яйцо, хорошо перемешайте. Налейте растительное масло и добавьте соль. Постепенно вводите в смесь муку. Затем тщательно, но мягко вымесите тесто руками. Оно должно стать эластичным. После этого его нужно оставить в тепле на 1 час. Можно положить его в кастрюлю, накрыть полотенцем и убрать в теплую выключенную духовку. По объему оно должно увеличиться в 2 раза.
Prepare the ingredients for baking. Remove the dough from the pan and form into a smooth ball. Roll it out with a rolling pin into a layer 1 cm thick. Cut out circles with a diameter of 5-6 mm, remove excess dough and use in the same way.
Приготовьте заготовки для выпечки. Выложите тесто из кастрюли и сформируйте гладкий шар. Раскатайте его скалкой в пласт толщиной 1 см. Вырежьте кружочки диаметром 5-6 мм, лишнее тесто уберите и используйте по той же схеме.
Add filling and make buns. Place 1 tsp on each flatbread. jam. Gather the edges and pinch. Place the buns on a baking sheet lined with baking paper. Leave in a warm place for 15 minutes to rise.
Добавьте начинку и слепите булочки. На каждую лепешку положите по 1 ч.л. джема. Соберите края и защипните. Булочки выложите на противень, застеленный пекарской бумагой. Оставьте в тепле на 15 минут для подъема.
Place the buns in the oven to bake. Grease the tops of the buns with vegetable oil. Bake for about 30 minutes until golden brown.
Поставьте булки выпекаться в духовку. Булочки смажьте сверху растительным маслом. Выпекайте примерно 30 минут до румяного цвета.
Serve the finished buns hot, sprinkled with powdered sugar on top.
Готовые булочки подавайте горячими, посыпав сверху сахарной пудрой.