Rinse the chicken fillet and pat dry with a paper towel. Rinse bell peppers and green lettuce leaves with water. Peel the onion and garlic. Slice the onion. Remove seeds and membranes from peppers. Open a can of sun-dried tomatoes.
Промойте филе курицы и промокните его бумажным полотенцем. Болгарский перец и зеленые листья салата промойте водой. Очистите от кожуры лук и чеснок. Нарежьте ломтиками лук. Удалите из перца семена и перегородки. Откройте банку с вялеными помидорами.
Prepare salad dressing. Chop the garlic. In a bowl, combine garlic, olive oil, Dijon mustard, and apple cider vinegar. Stir.
Приготовьте заправку к салату. Измельчите чеснок. В миске соедините чеснок, оливковое масло, дижонскую горчицу, яблочный уксус. Перемешайте.
Cook the meat. Cut the meat in half so that you get two meatballs. Season with salt and pepper. Fry on both sides in a frying pan for 8-10 minutes until done.
Приготовьте мясо. Мясо порежьте пополам, чтобы вышло два биточка. Посолите и поперчите. Обжарьте с обеих сторон на сковороде 8-10 минут до готовности.
Prepare the salad. Tear iceberg lettuce leaves into pieces. Fry the peppers in a frying pan in vegetable oil over medium heat for 4-5 minutes. Place on a plate and let cool. Fry the cheese in a frying pan on all sides until golden brown, 4-5 minutes.
Приготовьте салат. Листья салата Айсберг порвите на кусочки. Перец обжарьте на сковороде в растительном масле на среднем огне 4-5 минут. Выложите в тарелку, дайте остыть. Обжарьте в сковороде сыр со всех сторон до румяной корочки 4-5 минут.
Serve this delicious grilled cheese salad with crispy toast.
Вкусный салат с жареным сыром подавайте к столу с хрустящими тостами.