Peel the garlic. Remove excess moisture from the surface of the cheese using a paper napkin.
Очистите чеснок от шелухи. С поверхности сыра удалите лишнюю влагу при помощи бумажной салфетки.
Prepare a snack. Chop the garlic. Using a knife, divide each clove into 3-4 pieces. Cut the cheese into pieces. Melt the butter in a frying pan and add chopped garlic. After 2 minutes, add cheese to the pan. Fry the cheese for 1 minute over moderate heat. Turn the cheese over, add paprika and salt. Brown the cheese for 3-4 minutes and place on a paper napkin to absorb excess oil.
Приготовьте закуску. Порежьте чеснок. Ножом разделите каждый зубчик на 3-4 кусочка. Нарежьте сыр на кусочки. Растопите на сковороде сливочное масло и положите в него нарезанный чеснок. Через 2 минуты выложите в сковороду сыр. Обжарьте сыр 1 минуту на умеренном огне. Сыр переверните, добавьте паприку, посолите. Подрумяньте сыр 3-4 минуты и выложите на бумажную салфетку, чтобы впиталось лишнее масло.
Serve hot cheese with the aroma of garlic with fresh vegetables - tomatoes and cucumbers.
Горячий сыр с ароматом чеснока подавайте к столу со свежими овощами — помидорами и огурцами.