Cut the processed cheese into pieces 1.5-2 cm thick. Pour breadcrumbs into a plate. In a separate bowl, lightly beat the egg and salt. Heat the frying pan.
Плавленый сырок нарежьте на куски толщиной 1,5-2 см. В тарелку насыпьте панировочные сухари. В отдельной посуде слегка взбейте яйцо с солью. Сковороду разогрейте.
Prepare a snack. Prepare the cheese for frying. To do this, dip each piece of cheese in an egg, then roll in breadcrumbs. Fry the cheese in a frying pan preheated with vegetable oil for 2-3 minutes on each side over medium heat.
Приготовьте закуску. Подготовьте сыр для жарки. Для этого каждый кусок сыра обмакните в яйцо, затем обваляйте в сухарях. Жарьте сыр на предварительно разогретой с растительным маслом сковороде по 2-3 минут с каждой стороны на среднем огне.
To make the appetizer look more interesting when serving, place each piece of fried cheese on a stick or skewer and sprinkle with fresh herbs.
Чтобы при подаче закуска выглядела интереснее, насадите каждый кусок жареного сыра на палочку или шпажку и посыпьте свежей зеленью.