Wash the cabbage, peel the top leaves, remove the stalk and chop. Grate the cheese on a coarse grater. Melt the butter in a frying pan over medium heat.
Капусту помойте, очистите от верхних листьев, извлеките кочерыжку и нашинкуйте. Сыр натрите на крупной терке. Сливочное масло растопите на сковороде на среднем огне.
Fry the cabbage. Place the shredded cabbage in a frying pan heated with butter and add salt. Fry the cabbage in a frying pan without a lid over medium heat for 20 minutes, stirring constantly. Add grated cheese and raw eggs to the fried cabbage, mix thoroughly and fry for another 5 minutes. After cooking, leave the dish covered for 10-15 minutes for juiciness.
Обжарьте капусту. Выложите нашинкованную капусту на разогретую со сливочным маслом сковороду и посолите. Жарьте капусту на сковороде без крышки на среднем огне 20 минут, постоянно помешивая. К жареной капусте добавьте тертый сыр и сырые яйца, тщательно перемешайте и жарьте еще 5 минут. После приготовления оставьте блюдо под крышкой на 10-15 минут для сочности.
Before serving, place the fried cabbage on a plate using a glass. To do this, put the cabbage in a glass, compact it a little and turn it over onto a plate. The dish will look neat and impressive.
Перед подачей выложите жареную капусту на тарелку с помощью стакана. Для этого положите капусту в стакан, немного утрамбуйте и переверните на тарелку. Блюдо будет выглядеть аккуратно и эффектно.