Wash the dill and chop finely. Grate the cheese on a fine grater. Unwrap the crab sticks. Break an egg into different bowls and add flour. Heat the frying pan. Tip: put the crab sticks in a plastic bag and put them in hot water for 5 minutes, after which they will not break and you can easily unwrap them.
Укроп помойте и мелко нарежьте. Сыр натрите на мелкой терке. Крабовые палочки разверните. В разную посуду разбейте яйцо и насыпьте муку. Разогрейте сковороду. Совет: сложите крабовые палочки в целлофановый пакет и опустите в горячую воду на 5 минут, после этого они не будут ломаться и легко получится их развернуть.
Prepare crab sticks with cheese. Combine grated cheese and finely chopped dill, add salt and spices, mix. Place the filling evenly into each unfolded stick, press down a little with a spoon and roll the stick back up. Roll each stick first in flour, then in egg. Fry the crab sticks in a frying pan heated with vegetable oil over medium heat for 3 minutes on each side.
Приготовьте крабовые палочки с сыром. Соедините тертый сыр и мелко нарезанный укроп, посолите и добавьте специи, перемешайте. В каждую развернутую палочку равномерно выложите начинку, немного примните ложкой и сверните палочку обратно. Каждую палочку обваляйте сначала в муке, затем в яйце. Обжарьте крабовые палочки в разогретой с растительным маслом сковороде на среднем огне по 3 минуты с каждой стороны.
To make fried crab sticks a beautiful bright color, add a pinch of turmeric to the flour.
Чтобы жареные крабовые палочки получились красивого яркого цвета, добавьте к муке щепотку куркумы.