Boil the potatoes and mash them. Grate the cheese.
Сварите картофель и сделайте из него пюре. Натрите сыр на терке.
Knead the dough. Add salt, baking powder, sugar, eggs and kefir to the flour. Knead into a homogeneous soft dough.
Замесите тесто. В муку добавьте соль, разрыхлитель, сахар, яйца и кефир. Замесите однородное мягкое тесто.
Form the pies. Mix mashed potatoes with cheese. Divide the dough into small balls. Roll each into a small layer and place 1 tbsp on it. fillings. Pinch the edges of the dough.
Сформируйте пирожки. Смешайте картофельное пюре с сыром. Разделите тесто на небольшие шарики. Раскатайте каждый в небольшой пласт и на него положите 1 ст.л. начинки. Защипните края теста.
Fry the pies. Heat the vegetable oil well in a frying pan. Place the pies seam side down and fry over medium heat for 5-7 minutes on each side until golden brown.
Обжарьте пирожки. Хорошо разогрейте растительное масло на сковороде. Положите пирожки швом вниз и обжаривайте на среднем огне по 5-7 минут с каждой стороны до золотистого цвета.
Serve pies with potatoes and cheese to the table immediately after cooking.
Подавайте пирожки с картошкой и с сыром к столу сразу после приготовления.