If you use soft tofu, remove excess moisture from it before cooking. To do this, wrap the cheese in paper napkins and leave under light pressure for half an hour. Prepare ingredients for batter. Place the flour, breadcrumbs and egg in separate containers.
Если используете мягкий сыр тофу, то перед готовкой удалите из него лишнюю влагу. Для этого оберните сыр в бумажные салфетки и оставьте под небольшим прессом на полчаса. Подготовьте продукты для кляра. Поместите муку, панировочные сухари и яйцо в разные емкости.
Fry the cheese. Cut the cheese into cubes. Beat the eggs with a fork and add salt and pepper. Dip each cube of cheese first into flour, then into egg, and then into breadcrumbs. Fry the cubes in a heated frying pan with the addition of vegetable oil for 2-3 minutes on each side until golden brown.
Пожарьте сыр. Нарежьте сыр кубиками. Взболтайте яйца вилкой с солью и перцем. Каждый кубик сыра обмакните сначала в муку, потом в яйцо, а затем — в панировочные сухари. Обжарьте кубики на разогретой сковороде с добавлением растительного масла по 2-3 минуты с каждой стороны до золотистой корочки.
Place fried tofu on a serving platter. Instead of regular forks, offer Chinese chopsticks.
Выложите жареный сыр тофу на сервировочное блюдо. Вместо обычных вилок предложите китайские палочки.