Wash and cut the tomatoes into round slices. Wash and peel the onion, finely chop. Grate the cheese on a fine grater. Peel the garlic and chop it with a knife.
Вымойте и нарежьте круглыми дольками помидоры. Вымойте и очистите от шелухи луковицу, мелко нашинкуйте. Натрите сыр на мелкой терке. Чеснок очистите от шелухи и измельчите ножом.
Prepare the batter. Lightly beat the egg, add sour cream, grated cheese and onion.
Приготовьте кляр. Слегка взбейте яйцо, добавьте к нему сметану, натертый сыр и лук.
Fry the tomatoes in batter. Coat the tomato slices with salt, pepper and chopped garlic. Heat oil in a frying pan. Place the cheese mixture on each slice and fry, covered, until golden brown, 2-3 minutes.
Обжарьте помидоры в кляре. Дольки помидоров смажьте солью, перцем и измельченным чесноком. Разогрейте на сковороде масло. Выложите на каждую дольку смесь из сыра и жарьте под крышкой до золотистой корочки 2-3 минуты.
Serve fried tomatoes and cheese on lettuce leaves.
Подавайте жареные помидоры с сыром на салатных листьях.