Wash and peel the onions and potatoes. Cut the potatoes into strips, the onion into small cubes. Grate the cheese on a medium grater. Wash the greens, dry on paper towels and finely chop.
Вымойте и очистите лук и картофель. Картофель нарежьте соломкой, лук — небольшими кубиками. Натрите на средней терке сыр. Зелень вымойте, обсушите на бумажных полотенцах и мелко нарежьте.
Prepare the vegetables. Fry the onions and potatoes in a frying pan with the addition of vegetable oil, stirring constantly, for 15-20 minutes. Season with salt and pepper.
Приготовьте овощи. Обжаривайте лук и картофель на сковороде с добавлением растительного масла, постоянно помешивая, 15-20 минут. Посолите и поперчите.
Add cheese to vegetables. At the end of cooking, add the cheese to the pan, cover with a lid and leave for 5 minutes to melt.
Добавьте к овощам сыр. В конце приготовления добавьте в сковороду сыр, накройте крышкой и оставьте на 5 минут, чтобы он расплавился.
Place the fried potatoes with cheese on serving plates and sprinkle with finely chopped fresh herbs on top.
Жареную картошку с сыром выложите на порционные тарелки, сверху посыпьте мелко нарезанной свежей зеленью.