Grate the cheese. Thaw the puff pastry at room temperature.
Натрите сыр на терке. Слоеное тесто разморозьте при комнатной температуре.
Form the pies. Roll out the puff pastry thinly and cut it into rectangles. Place 1 tsp on half of each rectangle. cheese. Bring the edges of the rectangle together tightly.
Сформируйте пирожки. Тонко раскатайте слоеное тесто и разрежьте его на прямоугольники. На половинку каждого прямоугольника выложите 1 ч.л. сыра. Плотно соедините края прямоугольника.
Fry the pies. Heat vegetable oil in a frying pan, add the pies and fry for 5 minutes on each side until golden brown.
Обжарьте пирожки. На сковороде разогрейте растительное масло, выложите пирожки и обжаривайте по 5 минут с каждой стороны до румяной корочки.
Serve fried pies with cheese along with hot tea.
Жареные пирожки с сыром подавайте на стол вместе с горячим чаем.