Wash and peel the eggplant and garlic. Cut the eggplant into rings, pass the garlic through a press. Grate the cheese on a medium grater. Wash the greens, dry with paper towels and finely chop.
Вымойте и очистите баклажан и чеснок. Баклажан нарежьте колечками, чеснок пропустите через пресс. Сыр натрите на средней терке. Зелень вымойте, обсушите бумажными полотенцами и мелко нарежьте.
Fry the eggplants. Roll each circle in flour on both sides. In a preheated frying pan with vegetable oil, fry the eggplants until golden brown, 3-4 minutes on each side.
Обжарьте баклажаны. Обваляйте каждый кружочек в муке с двух сторон. На разогретой сковороде с добавлением растительного масла обжарьте баклажаны до золотисто-коричневого цвета по 3-4 минуты с каждой стороны.
Combine eggplants with other ingredients. Place the vegetable pieces in layers on a plate, sprinkle each layer with grated cheese and chopped garlic, salt and pepper. Add mayonnaise on top.
Соедините баклажаны с остальными продуктами. Выложите кусочки овоща слоями на тарелку, каждый слой посыпьте тертым сыром и измельченным чесноком, посолите и поперчите. Сверху добавьте майонез.
Garnish the finished eggplants with finely chopped fresh herbs.
Готовые баклажаны украсьте мелко нарезанной свежей зеленью.