Heat a frying pan with olive oil. Wash the vegetables, remove seeds and internal membranes from the pepper.
Разогрейте сковороду с оливковым маслом. Вымойте овощи, очистите перец от семян и внутренних перегородок.
Grind the food. Cut the Adyghe cheese into medium slices, tomatoes into slices, bell peppers into thin strips. Tear the lettuce leaves with your hands.
Измельчите продукты. Нарежьте адыгейский сыр средними пластинами, помидоры — дольками, болгарский перец — тонкой соломкой. Порвите салатные листья руками.
Fry Adyghe cheese. Place pieces of cheese on a preheated frying pan and fry for 1 minute on each side until golden brown.
Обжарьте адыгейский сыр. На разогретую сковороду выложите кусочки сыра и обжарьте по 1 минуте с каждой стороны до румяной корочки.
Assemble the salad. Place lettuce leaves on the bottom of the salad bowl. Place tomatoes and peppers on top, drizzle with olive oil, salt and pepper. Top with grilled cheese.
Соберите салат. На дно салатника уложите листья салата. Сверху выложите помидоры и перец, сбрызните оливковым маслом, посолите и поперчите. Сверху выложите жареный сыр.
Garnish the salad with fried Adyghe cheese with chopped fresh basil.
Салат с жареным адыгейским сыром украсьте измельченным свежим базиликом.