Wash the zucchini and peel the garlic. Cut the zucchini into thin rings, pass the garlic through a press. Grate the cheese.
Вымойте кабачок и очистите чеснок. Кабачок нарежьте тонкими кольцами, чеснок пропустите через пресс. Сыр натрите на терке.
Fry the zucchini. Dredge each zucchini slice in flour on both sides. In a preheated frying pan with vegetable oil, fry the zucchini until golden brown, 2-3 minutes on each side.
Обжарьте кабачки. Обваляйте каждый кружочек кабачка в муке с двух сторон. На разогретой сковороде с растительным маслом обжарьте кабачки до золотистого цвета по 2-3 минуты с каждой стороны.
Combine the zucchini with the rest of the ingredients. Place the fried zucchini in layers on a plate, sprinkle each layer with grated cheese and chopped garlic, season with mayonnaise, salt and pepper.
Соедините кабачок с остальными продуктами. Выложите обжаренные кабачки слоями на тарелку, каждый слой посыпьте тертым сыром и измельченным чесноком, заправьте майонезом, посолите и поперчите.
Sprinkle fried zucchini with cheese with finely chopped fresh herbs.
Жареные кабачки с сыром посыпьте мелко нарезанной свежей зеленью.