Wash and peel the onions and mushrooms. Cut the champignons into slices and the onion into small pieces. Grate the cheese.
Вымойте и очистите лук и грибы. Шампиньоны нарежьте ломтиками, лук — маленькими кусочками. Натрите сыр на терке.
Fry onions with mushrooms. Place the onion in a heated frying pan with oil, fry for 1-2 minutes, then add the mushrooms and cook for another 3-5 minutes.
Обжарьте лук с грибами. На разогретую сковороду с маслом выложите лук, обжаривайте 1-2 минуты, затем добавьте грибы и готовьте еще 3-5 минут.
Prepare the sauce. To do this, combine the cream with salt, pepper and bay leaf, stir.
Приготовьте соус. Для этого сливки соедините с солью, перцем и лавровым листом, перемешайте.
Connect the basics. When the mushrooms turn golden, pour the cream into the pan and simmer the mushrooms over low heat for 5-7 minutes. Then carefully add the cheese in portions, mixing the mushrooms with the cream.
Соедините основы. Когда грибы станут золотистыми, вылейте сливки в сковороду и тушите грибы на медленном огне 5-7 минут. Затем аккуратно добавляйте порциями сыр, перемешивая грибы со сливками.
Serve fried champignons with cheese with pasta or any meat dish.
Жареные шампиньоны с сыром подайте с пастой или любым мясным блюдом.