Cut the cheese into small slices. Prepare the necessary products.
Сыр нарежьте небольшими ломтиками. Приготовьте нужные продукты.
Prepare the breading. Break the eggs into a separate container and beat them with salt and pepper. In another bowl, add breadcrumbs to a third bowl and add flour.
Приготовьте панировку. Яйца разбейте в отдельную емкость и взбейте их с солью и перцем. В другую чашку насыпьте панировочные сухари в третью — муку.
Bread the cheese and fry it. Dip the cheese in flour, dip in the egg and coat in breadcrumbs. Fry the cheese in a preheated frying pan on both sides for 2-3 minutes until golden brown.
Запанируйте сыр и обжарьте его. Обваляйте сыр в муке, обмакните в яйцо и запанируйте в сухарях. Обжаривайте сыр на разогретой сковороде с двух сторон по 2-3 минуты до появления золотистой корочки.
Place the fried Adyghe cheese on a serving plate and sprinkle with pine nuts on top.
Жареный адыгейский сыр выложите на сервировочное блюдо, сверху посыпьте кедровыми орешками.