Prepare the necessary products. Heat vegetable oil in a saucepan.
Подготовьте необходимые продукты. В кастрюле разогрейте растительное масло.
Bread the cheese. Cut the cheese into long slices. Break the eggs into a separate container and beat them with salt and pepper. In another bowl, prepare breadcrumbs. Dip the cheese first into the egg mixture and then into the breadcrumbs. This step should be repeated several times to ensure the cheese becomes extra crispy.
Запанируйте сыр. Нарежьте сыр длинными ломтиками. Яйца разбейте в отдельную емкость и взбейте их с солью и перцем. В другой посуде подготовьте панировочные сухари. Сыр окуните сначала в яичную смесь, а затем в сухари. Этот шаг следует повторить несколько раз, чтобы в результате сыр стал очень хрустящим.
Fry the cheese. Dip the cheese sticks into a pan with heated oil. Fry for 3-5 minutes until golden brown. Then remove the cheese sticks and place on paper towels to remove excess fat.
Обжарьте сыр. В кастрюлю с разогретым маслом окуните сырные палочки. Жарьте 3-5 минут до образования золотистой корочки. Затем достаньте сырные палочки и выложите на бумажные полотенца, чтобы избавиться от излишков жира.
Serve breaded fried cheese with lingonberry sauce, which can be placed in a gravy boat.
Жареный сыр в панировке подавайте с брусничным соусом, который можно выложить в соусник.