Wash and peel the mushrooms, onions and garlic. Pass the garlic through a press. Finely chop the onion along with the champignons. Boil the eggs hard. Prepare the chicken. Boil the fillet in salted water for 20 minutes. Cool it and grind it. Boil the mushrooms in salted water for 15 minutes and cut into pieces.
Вымойте и очистите шампиньоны, лук и чеснок. Чеснок пропустите через пресс. Лук мелко нашинкуйте вместе с шампиньонами Отварите яйца вкрутую. Приготовьте курицу. Филе отварите в подсоленной воде в течение 20 минут. Остудите его и измельчите. Грибы отварите в подсоленной воде 15 минут и порежьте на кусочки.
Prepare the champignons. Then heat a frying pan with vegetable oil and fry the onions and mushrooms in oil for 5-7 minutes. Season with salt and pepper. Cool.
Приготовьте шампиньоны. Затем разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте лук и грибы в масле 5-7 минут. Посолите и поперчите. Остудите.
Prepare the remaining ingredients. Grate the boiled eggs and cheese. Add mayonnaise and garlic to the cheese in a separate bowl, stir. Grind the walnuts until crumbly.
Подготовьте оставшиеся продукты. Отваренные яйца и сыр натрите на терке. К сыру в отдельной миске добавьте майонез и чеснок, перемешайте. Грецкие орехи измельчите до состояния крошки.
Form a salad. Layer the salad: chicken, eggs, mushrooms and onions, cheese mixture and nuts.
Сформируйте салат. Выложите салат слоями: курица, яйца, грибы с луком, сырная смесь и орехи.
Garnish the salad with fried mushrooms and cheese with fresh herbs.
Салат с жареными грибами и сыром украсьте свежей зеленью.