Peel the onion and cut into cubes. Peel and boil the potatoes, mash them into a puree.
Лук очистите и нарежьте кубиками. Очистите и сварите картофель, разомните в пюре.
Make the dough. In a large bowl, combine water with half the flour and salt, stirring until smooth. Gradually add the remaining flour, stirring until the dough is smooth.
Сделайте тесто. В большой миске смешайте воду с половиной муки и солью, вымешивайте до однородности. Постепенно добавляйте оставшуюся муку, перемешивая, пока тесто не станет гладким.
Prepare the filling. Fry the onion until golden. Place the puree in a large bowl and add the cheese and fried onions. Season with freshly ground black pepper and a pinch of salt and stir again.
Приготовьте начинку. Обжарьте лук до золотистости. Положите пюре в большую миску, добавьте сыр и жареный лук. Приправьте свежемолотым черным перцем и щепоткой соли, еще раз перемешайте.
Form dumplings. Roll out the dough to a thickness of 2 mm, cut into circles using a glass. Place a spoonful of filling in the center of each circle, fold in half and press the dough together with your fingers.
Сформируйте пельмени. Раскатайте тесто толщиной 2 мм, нарежьте кружочками при помощи стакана. Положите ложку начинки в центр каждого круга, сложите пополам и сожмите тесто пальцами.
Boil the dumplings. In a large saucepan, boil some water with a pinch of salt. Add dumplings to boiling water and cook for 4 minutes from the moment they begin to float to the surface. Drain the water.
Отварите пельмени. В большой кастрюле вскипятите немного воды с щепоткой соли. В кипящую воду добавьте пельмени, варите 4 минуты с того момента, как они начнут всплывут на поверхность. Слейте воду.
Fry the dumplings. Heat oil in a large frying pan, add chopped onion and cook for 2 minutes until onion is soft. Add dumplings and fry over medium heat for 3-4 minutes on each side until golden brown.
Обжарьте пельмени. В большой сковороде разогрейте масло, добавьте нарезанный лук и жарьте 2 минуты, пока лук не станет мягким. Добавьте пельмени и обжарьте на среднем огне по 3-4 минуты с каждой стороны до золотистого цвета.
Place fried dumplings with cheese on serving plates and serve with mayonnaise.
Жареные пельмени с сыром выложите на порционные тарелки, подавайте с майонезом.