Wash the chicken fillet and dry on paper towels. Peel the garlic and pass through a press. Pour water into a small bowl. Heat the butter in a large skillet over medium-high heat.
Куриное филе вымойте, обсушите на бумажных полотенцах. Чеснок очистите от шелухи и пропустите через пресс. Налейте воду в небольшую миску. Нагрейте сливочное масло на большой сковороде на среднем или сильном огне.
Prepare the breading. In a medium bowl, combine breadcrumbs, cheese, garlic, oregano, salt and pepper.
Подготовьте панировку. В средней миске смешайте панировочные сухари, сыр, чеснок, орегано, соль и перец.
Bread the chicken. Soak the chicken breast in water and then dip into the prepared breading.
Запанируйте курицу. Смочите куриную грудку в воде, а затем опустите в подготовленную панировку.
Fry the chicken. Place the chicken in a frying pan, fry on each side for 5-7 minutes until golden brown.
Обжарьте курицу. Выложите курицу на сковороду, обжарьте с каждой стороны по 5-7 минут до образования румяной корочки.
Serve fried chicken with cheese with garlic-mushroom, sour cream, cheese-garlic sauce.
Жареную курицу с сыром подавайте с чесночно-грибным, сметанным, сырно-чесночным соусом.