Open the can of beans, place them in a colander and drain the liquid. Wash the meat, dry with a paper towel and chop finely. Wash the bell pepper and chili, remove the seeds and internal membranes, cut into small cubes. Peel the onion and garlic and chop. Grate the cheese on a coarse grater and chop the herbs. Prepare the blender.
Откройте банку с фасолью, откиньте ее на дуршлаг и слейте жидкость. Вымойте мясо, просушите бумажным полотенцем и мелко нарежьте. Вымойте перец болгарский и чили, удалите семена и внутренние перегородки, нарежьте мелким кубиком. Очистите лук и чеснок от кожуры и измельчите. Натрите на крупной терке сыр, измельчите зелень. Приготовьте блендер.
Cook the meat. Fry the meat for 7-10 minutes over high heat. Place it on a plate.
Приготовьте мясо. Обжарьте мясо 7-10 минут на сильном огне. Выложите его на тарелку.
Prepare the filling. Fry the vegetables in the pan you used to fry the meat for 5 minutes over medium heat, stirring occasionally. Add meat and coriander to vegetables. Grind the tomatoes in a blender. Add to meat and fry for 2 minutes. Add beans to the pan, stir, add lemon juice and stir again.
Приготовьте начинку. Обжарьте овощи на сковороде, на которой жарили мясо, 5 минут на среднем огне, помешивая. Добавьте к овощам мясо и кориандр. Измельчите помидоры в блендере. Добавьте к мясу и обжарьте 2 минуты. Добавьте в сковороду фасоль, перемешайте, влейте лимонный сок и еще раз перемешайте.
Make a burrito. Place the filling in the tortilla: herbs, grated cheese, hot filling of meat, beans and vegetables. Quickly roll the burrito into a log.
Приготовьте буррито. Положите в тортилью начинку: зелень, тертый сыр, горячую начинку из мяса, фасоли и овощей. Быстро сверните буррито в рулет.
Pour hot juicy beef burritos with sour cream and garlic sauce and sprinkle with chopped parsley.
Горячие сочные буррито с говядиной полейте сметанно-чесночным соусом и посыпьте измельченной зеленью петрушки.