Open a can of beans. Wash the chicken fillet and dry with a paper towel, cut into small pieces. Wash the bell pepper, remove the seeds and internal membranes, cut into thin strips. Rinse the parsley. Peel the onion. Finely chop the greens and onions. Grate the cheese on a coarse grater.
Откройте банку с фасолью. Вымойте филе курицы и просушите бумажным полотенцем, порежьте на мелкие кусочки. Вымойте болгарский перец, удалите семена и внутренние перегородки, порежьте тонкой соломкой. Промойте петрушку. Очистите лук от кожуры. Мелко нарежьте зелень и лук. Сыр натрите на крупной терке.
Prepare the chicken. Fry the chicken fillet in olive oil in a frying pan for about 7-10 minutes.
Приготовьте курицу. Куриное филе обжарьте на оливковом масле на сковороде, приблизительно 7-10 минут.
Prepare the filling. Fry the onion over low heat for 2-3 minutes, add pepper, stir, fry for 2-3 minutes. Add beans and tomato sauce. Simmer for 3 minutes, add parsley and stir.
Приготовьте начинку. Обжарьте лук на медленном огне 2-3 минуты, добавьте перец, перемешайте, обжарьте 2-3 минуты. Добавьте фасоль и томатный соус. Потушите 3 минуты, всыпьте петрушку и перемешайте.
Make a burrito. Take a tortilla, put in chicken meat, sprinkle with grated cheese, add fried beans and vegetables. Fold the bottom of the tortilla under and roll the burrito into a tube.
Приготовьте буррито. Возьмите тортилью, положите куриное мясо, посыпьте тертым сыром, добавьте зажарку из фасоли и овощей. Подверните нижнюю часть тортильи, сверните буррито в трубочку.
Place the prepared bean burritos on fresh lettuce leaves.
На свежие листья салата выложите готовые буррито с фасолью.