Pour cold water over the beans in advance and leave for 2 hours. Wash the ginger, bell pepper and chili pepper. Peel the onion and ginger root. Remove seeds and internal membranes from bell peppers. Cut all vegetables into small cubes. Pour boiling water over the tomatoes, remove the skin and mash. Prepare a baking tray and some food foil. Turn the oven on 180 degrees.
Заранее залейте фасоль холодной водой, оставьте на 2 часа. Вымойте имбирь, болгарский перец и перец чили. Очистите лук и корень имбиря от кожуры. У болгарского перца удалите семена и внутренние перегородки. Нарежьте все овощи мелким кубиком. Обдайте помидоры кипятком, снимите кожицу и разомните. Приготовьте противень, пищевую фольгу. Включите духовку на 180 градусов.
Boil the beans. Place the soaked beans in a pan of cold water. Simmer until soft, about 60 minutes. Place in a colander and let the water drain.
Отварите фасоль. Положите размоченную фасоль в кастрюлю с холодной водой. Отварите на медленном огне до мягкости около 60 минут. Откиньте на дуршлаг, дайте воде стечь.
Prepare the vegetables. Fry the chili and bell peppers, ginger root and onion in a frying pan in vegetable oil over medium heat for 3-4 minutes until soft. Add cooked cooked beans. Stir and simmer for 3 minutes. Add tomatoes to the pan and simmer for 2 minutes. Add salt, add lean mayonnaise, continue cooking for another 2 minutes.
Подготовьте овощи. Перец чили и болгарский, корень имбиря и лук обжарьте на сковороде в растительном масле на среднем огне 3-4 минуты до мягкости. Добавьте готовую вареную фасоль. Перемешайте и потушите 3 минуты. Добавьте в сковороду помидоры, потушите 2 минуты. Посолите, добавьте постный майонез, продолжайте готовить еще 2 минуты.
Make tortillas. Fold the corn tortillas in half. Place on a baking sheet and bake for 3-5 minutes. Remove the formed tortillas and place the filling inside.
Сделайте тортильи. Согните кукурузные лепешки пополам. Положите на противень и запекайте 3-5 минут. Достаньте сформированные тортильи, положите внутрь начинку.
Place burrito on fresh green lettuce leaves or garnish with cilantro and lime.
Буррито выложите на свежие зеленые листья салата или украсьте кинзой и лаймом.